Poesi og stål (Oplæsning)

TidsrovStell

POESI & STÅL
Stellan Højmark og undertegnede vil gerne noget mere ud. Ikke fordi der ikke er rart hjemme, men fordi vi gerne vil dele musik og poesi med jer 🙂 – så hvis du vil hjælpe os, og dele dette opslag med dine venner, vil vi blive noget så taknemmelige!

“Med den drømmende og melankolske klang af pedalsteel, samt poesiens vidtløftige favntag med tilværelsen fortolkes længsel og samhørighed i en poetisk ouverture.
Der er tale om et stærkt og fængslende udtryk, leveret af guitaristen Stellan Højmark Thaarup og digteren Martin ”Tidsrøver” Nørgaard. Projektet tager udgangspunkt i sidstnævntes digtning.
Tidsrøver og Stellan optrådte ved Århus Festuge i 2015, som del af en række oplæsninger på teatret Ambassaden. Duoen optræder gerne på caféer, spillesteder, kirker, biblioteker, litteraturklubber m.m. En optræden med Tidsrøver og Stellan kan varer op til 45 min., og er præget af nærvær og intensitet!”

For booking, kontakt “Tidsrøver” på: mbnorgaard@hotmail.com

Reklamer